De Winkel

In onze winkel aan de Rogstraat in Grave kun je terecht voor gebruikte én nieuwe e-bikes. Naast fietsen vind je bij ons in de winkel ook accessoires als helmen, fietstassen en fietssloten. Ook kun je bij ons een fietsverzekering afsluiten waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw fiets. Pimbike.nl is dealer van Qwic High Performance e-bikes en het Franse high-end merk Moustache. Onderstaand kun je via de link alle info hierover terugvinden.

Moustache Bikes

Moustache is er vast van overtuigd dat e-bikes een ongelooflijke kans zijn voor de toekomst van het fietsen! Wij geloven dat ze een uitstekend alternatief zijn voor de auto. Een hoogwaardige e-bike kan voor geluk zorgen, of het nu in een stadsomgeving is, voor ontspannen ritjes of meer intens fietsen.

https://moustachebikes.com/nl/

Husqvarna

Husqvarna

Als één van de oudste motormerken ter wereld is Husqvarna sinds een aantal jaren ook actief als premium fabrikant van elektrische fietsen. Het van oorsprong Zweedse merk Husqvarna levert high-end e-bikes welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Husqvarna werkt vooral met technologieën van Shimano en Bosch. Bij pimbike.nl ben je welkom voor een nadere kennismaking en een uitgebreide proefrit!

http://husqvarna-bicycles.com

QWIC

Door het ontwikkelen van innovatieve en duurzame e-bikes zet QWIC zich in voor een toekomst met autovrije steden.

Door het gebruik van designelementen en de laatste innovaties uit de automotive industrie biedt het Nederlandse merk Qwic een serieus alternatief voor de vierwieler. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt Qwic haar elektrische fietsen naar topniveau. Daarnaast is Qwic een oer-Hollands product. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, en het Nederlandse VDL is medeverantwoordelijk voor assemblage van de frames.

https://qwic.nl

QWIC